O scurta istorie

Povestea HOTEL SULINA INTERNATIONAL incepe in anul 1965,perioada in care Statiunea MAMAIA a cunoscut o dezvoltare de mare amploare.

Avand la baza arhitectura caracteristica hotelurilor de la tarmul Marii Negre,acest hotel a trecut prin mai multe etape de transformare.

In anul 2013, odata cu schimbarea managementului hotelul a cunoscut o evolutie ascendenta,fiind clasificat la 3* spre satisfactia clientiilor cu traditii din aceasta locatie a "Perlei litorarului romanesc".

La debutul sezonului 2016, dupa un proces complex de extindere, renovare si modernizare, HOTEL SULINA INTERNATIONAL se prezinta turistilor la standarde superioare,fiind clasificat la 4*.

Prin designul neoclasic, rafinat, cu tonuri      calde si design mediteranean,hotelul este o locatie perfecta pt relaxare,distractie si intalniri de afaceri.

Vacanta si bussines-ul pot fi completate la HOTEL SULINA INTERNATIONAL, existand facilitati in acest sens, precum restaurantul cu specific international, oaspetii nostrii avand parte de un rasfat culinar inedit,dar si de o sala multifunctionala de conferinte si evenimente.

De asemenea,un punct de reper pentru hotel este statuia Nufarul, realizata in 1962 de cunoscutul sculptor Cornel Medrea,situata in bazinul dinspre promenada, acesta figurand pe lista monumentelor istorice.

Toate acestea fac ca HOTELUL SULINA INTERNATIONAL, sa aduca un plus de prospetime si eleganta litoralului Marii Negre.

Sesizari - Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa

Adresa: Constanţa, Str. Poporului nr. 121 bis, cod 900205

Tel.: 0241/550.550

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon